Prezentare Generala

Nexia CRG este partenerul tau de incredere care sustine dezvoltarea afacerilor prin entitatile specializate, Audit si Expert. Suntem aici pentru ca toate activitatile companiei din domeniul financiar sa fie livrate in conformitate cu reglementarile specifice in vigoare din Romania. Ca membri ai Nexia International, avem expertiza internationala in identificarea celor mai bune solutii.

Sub toate aspectele financiare ale activitatii, experienta si cunostintele echipei noastre iti vor aduce avantaje concrete si imediate pentru bunastarea si evolutia companiei.

Asiguram o gama larga de servicii integrate si solutii in urmatoarele domenii: audit, contabilitate, consultanta fiscala si consultanta in afaceri. Echipa noastra de specialisti are o experienta vasta si expertiza calificata de peste 20 de ani, in toate aceste domenii de activitate.

Valorile Noastre

Calitate
Cota ridicata si constanta a prestatiei profesionale.
Promptitudine
Reactie in 24 de ore si solutie in cel mai scurt timp posibil.
Precizie
Facem ceea ce trebuie si facem bine de prima data.
Incredere
Inspiram incredere prin rezultate si o mentinem prin absenta erorilor.
Responsabilitate
Intelegem si sustinem interesele de business ale clientilor si ale organizatiei.
Experienta
Contribuim la succesul clientilor cu tot ceea ce am acumulat in peste 20 de ani.

Nexia International

Din anul 2004 Nexia CRG a devenit membra Nexia International.  Astfel, atat echipa, cat si colaboratorii au cunostinte profunde in ceea ce priveste legislatia si practicile romanesti, dar beneficiaza totodata de expertiza internationala si  de know-how-ul din retea.

Back to top