Parteneri

Luminita Ristea

Luminita Ristea

Partener

Luminita Ristea este Managing Partner si fondator al Nexia CRG, din 1995. Are o experienta de peste 20 de ani ca auditor financiar si a ocupat pozitii importante pentru domeniul sau de activitate: Director Financiar-Economic pentru o companie importanta de electronice din Romania si Inspector Fiscal in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.

Are expertiza ca auditor financiar, expert contabil si consultant fiscal.

A fost direct implicata in angajamente de audit pentru companii listate (in fazele de planificare si revizuire), angajamente due diligence, consultant fiscal privind aspecte nationale si internationale, incluzand fuziuni si achizitii si evitarea dublei impozitari.

Este principalul reprezentant din Romania si partener de contact international al Nexia Romania pentru Nexia International, reteaua globala de firme de audit, contabilitate si consultanta.

Luminita Ristea este Conferentiar Universitar, Doctor al Facultatii de Stiinte Economice, Universitatea Spiru Haret si autoarea multor articole si manuale de fiscalitate si finante publice.

Este absolventa Academiei de Studii Economice din Bucuresti (Facultatea de Comert) si Doctor in contabilitate.

Silvia-Ichimescu1-199x300

Silvia Ichimescu

Partener

Silvia Ichimescu s-a alaturat echipei Nexia CRG in anul 1999.  Luminita si Silvia sunt bune prietene inca din copilarie, iar drumul lor profesional insoteste aceasta prietenie.

Cu o experienta de peste 15 ani in audit financiar, Silvia este managerul echipei de audit a Nexia CRG. Este o persoana analitica si organizata si un excelent manager de proiect. Ca partener de audit, Silvia a asistat un numar mare de clienti in intocmirea situatiilor financiare in concordanta cu IFRSs sau conform altor cadre generale de raportare. A fost implicata in numeroase angajamente de audit si servicii conexe, angajamente de due diligence, diagnoza si evaluare a sistemelor de contabilitate si audit intern.

Experienta ei anterioara include ocuparea posturilor de Sef Departament Achizitii, Director Vanzari in companii din constructii si industria electronicelor

Silvia este absolventa a Academiei de Studii Economice, Bucuresti (Facultatea de Comert). Ea este auditor financiar, expert contabil si consultant fiscal.

Marioara-Zaifu1

Marioara Zaifu

Partener

Marioara Zaifu este partenerul de Impozite si Taxe al Nexia CRG. A fost alaturi de echipa inca de la inceputuri, din 1995. Inainte de Nexia, a fost director al departamentului de contabilitate al aceleiasi companii de productie electronice, unde Luminita era director general, iar Silvia director comercial.

Marioara este consultant fiscal, practician in insolventa, auditor financiar si expert contabil. Conduce cu succes echipa de impozite si taxe Nexia CRG. Este o persoana vizionara, cu experienta solida in conducerea personalului si consultanta fiscala. Acorda o mare atentie detaliilor si are o atitudine pozitiva si cooperanta.

Marioara a acordat consultanta unui numar mare de clienti interni si internationali. A lucrat in proiecte de restructurare, fuziuni si achizitii, due diligence fiscal, TVA, impozitarea societatilor, impozitarea non-rezidentilor (persoane fizice si juridice), parti legate/afiliate, declaratii fiscale si aspecte fiscale privind pachete salariale.

Marioara este absolventa a Academiei de Studii Economice, Bucuresti (Facultatea de Comert).

8.Andreea-Birou

Andreea Birou

Partener

Andreea Birou ocupa pozitia de Manager Audit in cadrul comaniei noastre. Are o experienta de peste 10 ani ca auditor financiar. Inainte de a se alatura echipei Nexia CRG, a ocupat posturile Director de Sucursala in cadrul unei companii de contabilitate, audit financiar si consultanta in domeniul fiscal si a fost Controlor Financiar pentru companii din domeniul farmaceutic.

Este manager responsabil cu auditurile statutare pentru o gama larga de companii ce opereaza in Romania, in diverse domenii de activitate: producatori echipament industrial, furnizori din industria de automobile, furnizori servicii de distributie, operatori servicii de securitate.

Andreea este licentiata in Studii Economice si Limbi Straine.

Echipa Bucuresti

Alexandra Nica

Contabilitate

Daniela Vintilescu

Contabilitate

Irina Mihai

Contabilitate

Andreea Roata

Contabilitate

Simona Vladu

Contabilitate

Andreea Vlad

Contabilitate

Raluca Teodorescu

Contabilitate

Elena Neacsu

Audit & Servicii conexe

Georgiana Ursuleanu

Audit & Servicii conexe

Marilena Raducu

HR & Payroll

Echipa Constanta

Elena Oancea

Contabilitate

Livia Ciocan

Contabilitate

Madalina Hornea

Audit & Servicii conexe

Alina Candea

Audit & Servicii conexe

Elena Stamule

Audit & Servicii conexe

Alina Toader

Audit & Servicii conexe

Daniela Ida

Audit & Servicii conexe

Catalina Savin

Asistent Manager

Back to top