Vino in echipa noastra!

_1RP7236_crop

Iti oferim posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes. Alaturi de noi vei cunoaste un numar mare de spete si vei intalni provocari profesionale care te vor motiva sa-ti atingi potentialul. Vei avea ocazia sa intri in contact cu mediul dinamic al afacerilor si vei lucra cu o echipa de profesionisti.

Testimoniale

Nexia CRG - Andreea Cocos

Andreea Cocos

Senior in Audit

„Cand am terminat facultatea de Stiinte Economice, eram ingrijorata cu privire la gasirea primului meu loc de munca. In domeniul meu, aproape toti angajatorii cereau experienta. Cu Nexia a fost altfel. La interviu mi s-a spus ca organizatia cauta absolventi pe care sa ii formeze in concordanta cu nevoile ei si cu abilitatile lor individuale.
Am sperat sa fie asa si am inceput o scurta perioada de proba in care mi-am dat seama ca Nexia este organizatia din care imi doresc sa fac parte, iar Nexia s-a convins că sunt un om in care merita sa investeasca timp si efort.

Astfel, am fost angajata pe postul de junior in Audit, iar doi ani mai tarziu am fost promovata ca senior. In acest timp, atat eu cat si organizatia am crescut, ne-am adaugat reciproc valoare si ne-am sustinut pentru indeplinirea obiectivelor.”

Nexia CRG - Alina Toader

Alina Toader

Contabil Junior

„Atunci cand te astepti mai putin, lucrurile bune incep sa prinda forma. Asa a fost si in cazul meu. Prima data cand am pasit pe usa Nexia CRG, am vazut o alta lume decat cea cu care eram obisnuita. Am fost incantata sa aflu ca recruteaza proaspeti absolventi si ca investeste in abilitatile lor de invatare si dezvoltare.

Mi se parea fantastic! Din acel moment mi-am pus ambitia caracteristica mie in joc si mi-am spus ca acolo trebuie sa imi fie locul. Asa am inceput o perioada de proba in cadrul firmei pe partea de contabilitate, perioada in care am acumulat foarte multe informatii, fapt datorat si echipei foarte bine pregatite. Nu dupa mult timp, am fost angajata pe postul de contabil junior.

Am incredere in mine si in oamenii deosebiti cu care lucrez ca vom avea atat satisfactii profesionale, cat si personale, pentru ca fiecare zi petrecuta alaturi de ei semnifica o noua treapta de autodepasire in viata mea.”

Nexia CRG Georgiana Rusu

Georgiana Rusu

Junior in Audit

„Am ajuns in echipa Nexia CRG in timpul facultatii, din dorinta de a invata contabilitate si de a fi sigura ca domeniul ales este cel potrivit. Nu mi-a luat mult sa imi dau seama ca am facut alegerea potrivita si acest fapt se datoreaza in mare parte echipei bine pregatite.

Am inceput cu partea de contabilitate, iar dupa un an si jumatate in cadrul firmei, perioada in care am acumulat foarte multe informatii, mi-am aratat dorinta de a avansa si de a ma dezvolta tot mai mult. Astfel am fost promovata ca junior in Audit.

Am ocazia de a-mi continua ascensiunea profesionala alaturi de niste oameni minunati, care nu imi sunt doar colegi. Pot spune ca am gasit in ei o a doua familie, care ma sustine si ma ajuta in tot ceea ce fac. Sunt mandra sa fac parte din echipa Nexia CRG!”

In cadrul programului nostru de internship:

Vei afla despre valorile si cultura companiei noastre. Partenerii si membrii echipei te vor pregati pentru tipurile de activitati si provocari pe care le vei intampina la primul tau job.

Programul de internship include:
 1. Implicarea in angajamente de audit: pregatirea reconcilierilor bancare, verificarea declaratiilor fiscale, verificarea unor esantioane de tranzactii.
 2. Instruire privind programul informatic de audit (Caseware). Participarea la sedintele echipei noastre.
In cadrul programului de internship vei afla:
 1. cum actioneaza Nexia CRG pe piata pentru a obtine noi clienti si pentru a-i pastra pe cei existenti.
 2. ce ai nevoie pentru a deveni un membru de succes intr-o firma de contabilitate, audit, consultanta fiscala si de afaceri.
 3. despre varietatea de clienti si industrii care beneficiaza de serviciile noastre.
 4. despre oportunitati de networking pe care le poti construi pe tot parcursul carierei tale.
Te asteptam la Nexia CRG internship, daca:
 1. Esti student in an terminal sau masterand (preferabil la sectia contabilitate si informatica de gestiune)
 2. Esti o persoana care pune pret pe seriozitatea in munca
 3. Ai rezultate bune si foarte bune
 4. Cunosti limba engleza la nivel avansat
 5. Ai abilitati de utilizare a calculatorului, in special MS Excel avansat
 6. Ai cunostinte elementare de contabilitate si audit financiar
 7. Ai disponibilitate de a lucra minimum 4 ore/zi in intervalul 9-18 sau cate o zi intreaga/una libera

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Daca crezi ca te incadrezi – incearca-ti sansa!

Pozitia dorita*

Ataseaza CV-ul tau

*obligatoriu