Testimoniale

Klaus-Simon Dröge

Managing Director, ALBIS Plastic SRL

Albis Plastic SRL e prezenta pe piata din Romania din anul 2008. Fiind o companie germana ce activeaza la nivel international, seriozitatea, corectitudinea si increderea constituie factori foarte importanti pentru relatiile noastre de afaceri. Albis Plastic apreciaza aceleasi valori si asteapta acelasi lucru de la partenerii sai. In CRG NEXIA AUDIT am gasit o companie de audit care lucreaza cu mare precizie. Nexia respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la CRG NEXIA AUDIT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

Iulian Frunza

Administrator, Lessoplast

Colaborarea cu echipa CRG NEXIA este una de durata, fiindu-ne alaturi inca din anul 2004. Desi aceasta colaborare vizeaza in special auditarea situatiilor financiare, in vederea consolidarii la nivel de grup, echipa CRG NEXIA ne-a fost alaturi ori de cate ori am avut nevoie de indrumare privind reglementarile contabile sau fiscale. Pragmatismul si rapiditatea cu care isi duce la indeplinire proiectele sunt caracteristice definitorii ale echipei CRG NEXIA. De asemenea, apreciem la auditorul nostru grija pentru imbunatatirea permanenta a colaborarii cu clientii sai.

Patrick DE PRYCK

Managing Director, Contec

Am avut o experienta anterioara neplacuta cu doua firme de contabilitate din Romania; ambele au facut o treaba proasta si au lasat registrele financiare ale companiei mele într-o mizerie. Din experienta mea toti membrii personalului CRG NEXIA sunt prietenosi si foarte receptiv; ti se raspunde la email-uri intotdeauna in termen de 24 ore. Va multumesc pentru ajutorul vostru.

Cristian Mihaes

Director, Welde Romania

La recomandarea colegilor nostri din grup, am apelat la serviciile CRG NEXIA AUDIT in anul 2008, colaborarea nostra continuand si in prezent. Solicitarile noastre pe partea de consultanta au primit de fiecare data raspunsuri prompte si documentate, actualizate deselor modificari legislative. Pe parcursul colaborarii am beneficiat de servicii de audit de buna calitate si la tarife corecte, toate oferite cu profesionalism de o echipa tanara, dinamica si agreabila. Suntem onorati sa ne aflam printre clientii CRG NEXIA AUDIT si recomandam cu caldura companiilor interesate si care doresc un partener de incredere, care le poate oferi serviciile si informatiile de care au nevoie.

Raluca Ionita

Managing Partner, AYG Romania SRL

A fost o mare placere sa lucrez cu CRG NEXIA Romania in anul trecut. Am avut ocazia de a experimenta un mediu de lucru dinamic, alaturi de profesionisti care au actionat ca un element-cheie pentru compania noastra, oferind un know-how de incredere prin competentelor lor personale si profesionale, oferind instrumentele necesare si aducand de fiecare data valoare adaugata. Ca tineri antreprenori, am gasit in CRG Nexia Romania platforma necesara pentru dezvoltare constanta, o platforma stabilita pe valori si principii puternice, orientare, deschidere si comunicare eficienta. De aceea, suntem recunoscatori pentru ca au avut ocazia de a lucra cu o echipa uimitoare si asteptam cu nerabdare sa continuam colaborarea noastra.

Dumitru Stefan

Director General, Inscut Bucuresti

Colaborarea cu CRG NEXIA, in perioada de cand lucram impreuna, a fost din punctul meu de vedere foarte buna. Am apreciat si faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

Florin Caloianu

Director, Green Gate Development SRL

Am sa descriu relatia cu CRG NEXIA utilizand calificative pentru diversii indicatori de performanta: • Pro activitate: Excelent; • Comunicare: Excelent; • Time management: Excelent; • Pret: Rezonabil

Michael Demetriades

Financial controller, Lordos United Plasics Public ltd

Relatia noastra de afaceri este foarte satisfacatoare si primesc intotdeauna: - Raspuns rapid; - Calitate foarte buna a muncii, in limitele de timp stabilite; - O foarte buna intelegere si ajutor cu privire la orice probleme care apar; - Preturi foarte rezonabile

Camelia Ionita

Director Financiar, Gic Nosag Met

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre ,GIC NOSAG METAL SRL , cu firma CRG NEXIA ROMANIA. Am ales sa fim parteneri cu aceasta companie ,ca furnizor de servicii integrate privind urmatoarele activitati : -audit, -contabilitate, -consultanta fiscala. Datorita calitatii de ansamblu a serviciilor prestate si a solutiilor oferite, echipa CRG Nexia, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara , deschisa si prompta, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. In concluzie, recomand cu caldura compania CRG NEXIA ROMANIA, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferit, adaptate la realitatea economica.

Andrea Tioc

Manager financiar, Marquardt Schaltsysteme S.C.S.

Firma noastra colaboreaza cu Nexia in ceea ce priveste auditul financiar. Apreciem colaborarea cu Nexia deoarece ei inteleg care sunt nevoile pe care le are o firma ce face parte dintr-un grup international. Intotdeauna au fost prompti referitor la solicitarile noastre si au respectat termenele.

Ing. Ion Secareanu

Director General, Celco SA

Recomandam societatea CRG NEXIA AUDIT SRL ca fiind un partener serios, de incredere, serviciile de audit financiar oferite fiind la standarde europene, in conformitate cu cerintele etice si de calitate ale profesiei. Aceste concluzii au fost trase in urma colaborarii de peste 10 ani intre societatile noastre, contracte care au fost indeplinite la termen, fara neclaritati sau neconcordante. Modul operativ si prompt de executare a misiunilor de audit financiar la preturi competitive, ne-a determinat sa alegem S.C. CRG NEXIA AUDIT SRL ca partener pentru o colaborare pe termen lung

Carmen Ionescu

Director Economic, RIG SERVICE SA

In cei peste 8 ani de cand RIG SERVICE SA colaboreaza cu CRG NEXIA AUDIT, firma noastra a beneficiat mereu de servicii de calitate si de promptitudine ireprosabila in rezolvarea chestiunilor legate de auditul financiar si consultanta. Ne bucuram sa ii avem drept parteneri si de acum inainte si ii asiguram de intreaga noastra consideratie.

Victoria Gheorghe

HR and Marketing, Ameropa

Specialistii firmei NEXIA s-au remarcat atat prin experienta si profesionalism, cat si printr-o deosebita seriozitate in abordarea documentarii pentru realizarea lucrarii contractate. Avand in vedere toate elementele mai sus amintite, acordam firmei NEXIA calificativul “foarte bine” pentru performantele in executarea serviciilor in domeniul audit si recomandam tuturor celor interesati colaborarea cu aceasta firma.

DR. Ionica Ciortan

Reprezentant legal, Iowemed SA

S.C. IOWEMED S.A. beneficiaza de serviciile colectivului CRG Nexia, în ceea ce priveste serviciile de audit si de asemenea supravegherea si verificarea situatiilor contabile si financiare lunare/trimestriale/anuale. CRG Nexia presteaza servicii la cel mai înalt nivel, specialistii firmei CRG Nexia remarcându-se prin experienta, profesionalism si operativitate. Sugestiile primite ne-au fost si ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activitatii de management operational. Colaborarea cu membrii echipei CRG Nexia se deruleaza in conditii de excelenta, împreuna cu departamentul financiar-contabil al centrului nostru medical.

Back to top