Audit

Poza de Grup pt Silvia Ichimescu_crop

Experienta ne-a demonstrat cat de important este pentru companiile multinationale sau retelele extinse de afaceri sa aiba alaturi un partener de incredere, care sa le asigure alinierea situatiilor financiare cu politicile la nivel de grup.

Prin serviciile de audit oferim o asigurare a faptului ca situatiile supuse auditarii ofera o imagine fidela si corecta a situatiei financiare, conform cadrului de raportare utilizat.

Clientii care ne-au ales ca auditori si-au indeplinit cerintele de consolidare a situatiilor financiare in limitele de timp impuse, astfel asigurand buna functionare a retelei de companii din care fac parte.

Avem o intelegere profunda a nevoilor clientilor nostri. De aceea, oferim solutii personalizate in gestionarea situatiilor financiare, contribuind direct la prosperitatea afacerilor.

Una dintre valorile noastre de baza este promptitudinea. Construim relatii profesionale bazate pe comunicare si transparenta.

Audit si Revizuire

 Audit statutar

Serviciile de audit statutar sunt pe langa o cerinta legala, obligatorie, si un instrument util care asista managementul companiilor in procesul de luare a celor mai bune decizii. Activitatea noastra respecta Standardele Internationale de Audit, adoptate de Camera Auditorilor Financiari din Romania. Echipa noastra are specialisti mereu pregatiti sa ofere suport, fiind la zi cu toate noutatile legislative din domeniu.

Audit financiar in concordanta cu alte sisteme de raportare

Extinderile afacerilor multinationale au creat situatia in care multe companii raporteaza situatiile financiare anuale intr-un alt sistem decat cel local. Aici, expertiza noastra vine in sprijinul companiilor prin realizarea de auditari financiare conform cadrului general international (IFRSs), dar si conform altor cadre generale de raportare (englez, francez, german, ceh etc.)

 Auditarea proiectelor

Gestionam cu succes rigorile de auditare ale proiectelor de peste 10 ani. Acestea implica studii empirice si intelegerea clauzelor stabilite in contractul de finantare. Acordam o atentie deosebita aspectelor calitative ale proiectului si testam conformitatea procedurilor si a cerintelor stabilite.

Revizuire

Spre deosebire de audit, care furnizeaza o asigurare ridicata, angajamentele de revizuire ofera o asigurare moderata asupra situatiilor financiare.

Servicii Conexe

Angajamentele privind serviciile conexe, agreate cu clientii nostri, pot avea diverse obiective, in functie de necesitatile beneficiarului acestor servicii.

Compilari

O misiune de compilare cuprinde, in general, pregatirea situatiilor financiare (complete sau nu), dar si colectarea, clasarea si sinteza altor informatii financiare.

Due Diligence

Due Diligence reprezinta o etapa esentiala in procesul de achizitie a unei afaceri. Astfel oferim analize amanuntite sub aspect legal, financiar, comercial si operational, in scopul evaluarii situatiei reale a afacerii in discutie si a beneficiilor si riscurilor asociate. Doar in urma unui Due Diligence, investitorul poate lua o decizie fundamentata cu privire la achizitionarea unei afaceri.

Materiale

Back to top