Consultanta Fiscala

_1RP7214_crop

Companiile se confrunta des cu interpretari ale legislatiei din partea autoritatilor fiscale. Rolul nostru este de a le sustine in mentinerea corectitudinii raportarilor fiscale. In urma serviciilor oferite de Nexia CRG, clientii nostri au constatat ca rata medie a amenzilor aplicate de autoritati a fost in continua scadere.

Companiile apeleaza cu incredere la serviciile noastre pentru proceduri de rambursare a TVA-ului. In ultimul an procentul de recuperabilitate a sumei aferente TVA de catre clientii nostri a fost de 87%.

Un exemplu al unei colaborari de succes este o sucursala a unei firme nerezidente, care a solicitat o rambursare de TVA. In situatia initiala, dreptul de deducere nu a fost acordat de catre inspectori din cauza unor investitii imobiliare nefinalizate. Pentru rezolvarea situatiei, echipa noastra a adus documente care dovedeau ca abandonul lucrarilor tinea de contextul economic global nefavorabil. In urma acestor demersuri, clientului nostru i-a fost rambursata suma solicitata.

Consiliere pentru Planificare Fiscala

Echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie pentru a stabili cea mai potrivita planificare fiscala pentru compania ta. Astfel gestionam in mod eficient resursele de timp si de bani. Oferim consultanta initiala gratuita, singurele costuri fiind pentru infiintarea firmei si primul an de functionare. Mai mult, iti punem la dispozitie consultanta in administrarea firmei pe toata durata de functionare.

Revizuire Fiscala

Revizuirea fiscala este un pas important in viata unei companii, mai ales in momentele de schimbare in structura actionaratului sau a managementului de top. Astfel oferim noului management o evaluare a starii financiar-contabile a companiei, pentru a putea implementa cele mai bune strategii. Prin revizuirea fiscala a unei companii, verificam conformitatea si examinam indeplinirea obligatiilor declarative si de plata la nivel fiscal.

Rambursari de Taxe sau Impozite

Suntem alaturi de companii si le sustinem activitatea, preluand din sarcinile care presupun timp, rabdare, experienta si cunostinte stricte de specialitate. Astfel, colectam documentele pe baza carora pregatim cereri de rambursare si le revizuim pentru a ne asigura ca sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Mai mult, specialistii nostri se asigura ca toate demersurile necesare sunt facute la timp.

Back to top