Contabilitate

_1RP6801_crop

Experienta ne-a invatat cat de important este sa oferim clientilor nostri informatii contabile intr-un limbaj accesibil. Pretuim comunicarea deschisa si transparenta in ceea ce priveste datele necesare managementului.

In fiecare luna implementam urmatoarea rutina:

  1. In momentul primirii documentelor de la client se face o scurta evaluare a acestora, se pun intrebari si se cer lamuriri;
  2. Efectuam inregistrarile contabile, astfel incat termenele sa fie respectate;
  3. Clientului ii sunt comunicate platile necesare si data limita a acestora;
  4. Se efectueaza o reconciliere a soldurilor pentru a evita aparitia erorilor;
  5. La sfarsitul lunii, se intocmeste un raport care atrage atentia asupra unor aspecte de interes pentru client si se fac recomandari pentru imbunatirea activitatii.

Un exemplu de colaborare de succes il avem cu un client din domeniul transporturilor internationale. Clientul, neavand informatiile corecte despre procedurile de recuperare a TVA-ului, a apelat la serviciile noastre. In urma demersurilor, clientul a recuperat o suma de peste 100.000 de euro.

Nexia CRG este implicata direct in viata economica a companiilor partenere. Echipa noastra raspunde prompt la solicitarile clientilor si ofera recomandari pentru evolutia afacerilor. Acest lucru contribuie la dezvoltarea de parteneriate durabile si relatii bazate pe incredere.

Contabilitate Financiara

Suntem o companie flexibila, care se adapteaza mereu noilor contexte de afaceri. Contribuim proactiv la optimizarea profitului afacerilor prin claritatea, eficienta si precizia raportarilor financiare.

Salarizare si Personal

Oricand ai nevoie de specialisti care sa te ajute cu operatiunile legate de salarizare si personal, precum si cu evidentele care decurg din acestea, poti conta pe Nexia CRG ca partener.

Planificare financiara si Control

Cu o imagine clara a performantelor financiare, managementul unei companii poate lua decizii strategice cu mai multa usurinta. Echipa noastra ofera analize detaliate si sustinere in planificarea si controlul bugetelor pentru a mentine si spori performanta afacerii tale.

Conformare Fiscala

Timpul este resursa cea mai de pret. Pentru a te ajuta sa o economisesti, oferim servicii de pregatire a declaratiilor fiscale, astfel incat intocmirea lor si colaborarea cu autoritatile fiscale sa devina o grija in minus.

Back to top