Termeni si conditii

Bine ati venit! Site-ul www.nexiacrg.ro , proprietatea Nexia CRG furnizeaza servicii afectate de termeni, instiintari si conditii definite prin acest Acord . Suplimentar, cei ce aleg sa foloseasca serviciile noastre sunt supusi regulilor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestor servicii, acestea fiind incorporate in Acord. Nexia CRG isi rezerva dreptul de a schimba prevederile acestui Acord in orice moment. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod acestui site indica acordul pentru toate prevederile Acordului, deci va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de a proceda.

Folosirea site-ului www.nexiacrg.ro

Reproducerea, distribuirea, afisarea, vanzarea, inchirierea, trasmiterea, crearea de lucrari derivative prin traducerea, modificarea, inversarea, dezasamblarea, sumarizarea sau exploatarea acestui Site sau in orice proportie a lui este interzisa cu exceptia obtinerii unei permisiuni scrise.
Nexia CRG permite printarea, copierea, descarcarea sau depozitarea temporara a unor extrase de pe site pentru informarea personala a Clientului. Sunt interzise orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe Site si folosirea acestui Site in beneficiul altei companii cu exceptia primirii unei acord scris din partea Nexia CRG. Nexia CRG isi rezerva dreptul de a refuza serviciile site-ului, acestea fiind facute la discretia proprietarului, incluzand, dar fara sa se limiteze, situatia in care consideram ca actiunile unui client incalca legea, Acordul, sau contravin Politicilor companiei.

Politica de confidentialitate

nexiacrg.ro se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, Furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor in evaluarea produselor si serviciilor oferite. nexiacrg.ro poate notifica prin newsletter utilizatorii privind informatii referitoare la Furnizor si poate trimite felicitari. nexiacrg.ro nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nexiacrg.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date.
 De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletterul Nexia CRG, se poate dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.
Pentru sugestii si sesizari ne puteti contacta la adresa office@nexiacrg.ro

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Materialele prezentate in cadrul Site-ului si eventualele informatii transmise prin intermediul acestuia sunt proprietatea Nexia CRG sau a partenerilor sai, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala in vigoare in legislatia internationala sau in Romania.
Denumirea si logo-ul sunt marci inregistrate. Intreg Continutul Site-ului, adica textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format si programarea apartin exclusiv Nexia CRG. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a Continutului acestui Site apartin exclusive Nexia CRG . Acestea si Continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyrightului. nexiacrg.ro, Nexia CRG si alte logouri, marci comerciale, slogane, nume comerciale sunt marci ale Nexia CRG , asociatilor sau partenerilor ei si folosirea acestora fara acord expres scris este prohibita. Este interzisa folosirea/utilizarea în orice modalitate care ar avea drept efect atingerea drepturilor de proprietate intelectuală protejate oricarei marci in oricare maniera sau care ar crea confuzie, discreditare, desconsiderare a Nexia CRG.
In cazul in care un Client considera ca Site-ul sau un Continut expediat prin orice mijloc de catre Nexia CRG , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze Nexia CRG conform datelor de contact, astfel incat Nexia CRG sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Raspundere si precizari juridice

Nexia CRG avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor la prevederile prezentului Acord si a Termenilor Contractuali cu privire la la operarea acestui site si cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia.Nexia CRG si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, prejudicii si penalitati reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Acest site poate contine erori, inadvertente, omisiuni, greseli si erori tipografice. Raspunderea Nexia CRG pentru orice daune, prejudicii si penalitati, indiferent de fundamentarea actiunii, este limitata la valoarea sumelor primite in luna de la Client in luna ce preceda pretinsul act care ar naste raspunderea Nexia CRG .

Urmatoarele actiuni sau tentative de fraudare a Siteului Nexia CRG vor determina punerea in miscare a cercetarii penale impotriva celor responsabili: de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre Nexia CRG catre Client, de a afecta performantele serverului/ serverelor pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Nexia CRG catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
Clientul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a acestui Acord este inadecvata si raspunde fata de Vanzator aditional fata de daunele legale, Vanzatorul indrituit sa primeasca de la respectivul Client toate sumele cu privire la tratarea incalcarii / tentativei de incalcare, inclusiv, fara limitare, cheltuielile cu avocatii.

Erori tipografice

In cazul in care considerati ca anumite informatii contin erori sau prezentarile sunt inexacte va rugam ne comunicati acest lucru la adresa office@nexiacrg.ro pentru a face corecturile necesare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Prezentul Acord este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta , in legatura sau in conexiune cu Site-ul sau acest Acord trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva.prescrisa

Definitii

Site – siteul www.nexiacrg.ro
Client – orice persoana care acceseaza sau utilizeaza siteul nexiacrg.ro
Continut – Textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format prezente pe Site si programarea
Nexia CRG – SC. Nexia CRG S.R.L.
Trimiteri – orice mesaj, postare pe Site si/sau catre Nexia CRG

 

Disclaimer

Nexia CRG is a member firm of the „Nexia International” network. Nexia International is a leading worldwide network of independent accounting and consulting firms, providing a comprehensive portfolio of audit, accountancy, tax and advisory services.

„Nexia International” also refers to the trading name of Nexia International Limited, a company registered in the Isle of Man, which operates the Nexia International network. Company registration number: 53513C. Registered office: 1st floor, Sixty Circular Road, Douglas, Isle of Man, IM1 1SA.

Nexia International Limited does not deliver services in its own name or otherwise. Nexia International Limited and the member firms of the Nexia International network (including those members which trade under a name which includes the word NEXIA) are not part of a worldwide partnership. Nexia International Limited does not accept any responsibility for the commission of any act, or omission to act by, or the liabilities of, any of its members. Each member firm within the Nexia International network is a separate legal entity.

Nexia International Limited does not accept liability for any loss arising from any action taken, or omission, on the basis of the content on this website or any documentation and external links provided.

The trade marks NEXIA INTERNATIONAL, NEXIA and the NEXIA logo are owned by Nexia International Limited and used under licence.

References to Nexia or Nexia International are to Nexia International Limited or to the „Nexia International” network of firms, as the context may dictate.